Klinika za plastičnu hirurgiju

MSB-hol

Beograd je jedan od najpoznatijih gradova u svetu sa vrlo razvijenom plastičnom i estetskom hirurgijom. Srbija i Beograd su dali veliki broj svetskih priznatih stručnjaka iz oblasti plastične i estetske hirurgije.

Opširnije o Medicinskom Sistemu Beograd

Zdravstvena ustanova Opšta bolnica Medicinski Sistem Beograd – MSB predstavlja sistem koji objedinjuje sve medicinske i stomatološke specijalnosti.

U svom sastavu Medicinski Sistem Beograd poseduje klinike za: plastičnu i estetsku hirurgiju, opštu hirurgiju, internu medicinu (kardiologija, pulmologija, nefrologija, reumatologija, endokrinologija, gastroenterologija, hematologije itd) pedijatriju, urologiju, ginekologiju, kao i vrhunske konsultatnte iz oblasti neurologije, psihijatrije, ortopedije, ORL, kožnih bolesti i mnogih drugih grana medicine.

U mogućnosti smo da izvršimo kompletnu dijagnostiku. UZ, rentgen, gastroskopija, colonorectoskopija, 4D UZ pregledi u trudnoći, biopsijske procedure sa HP verifikacijom za 24 sata kao i kompletne laboratorijske analize. U okviru MSB o Vama brine 15 stalno zaposlenih lekara različitih specijalnosti, 25 stalno zaposlenih medicinskih sestara, veliki broj konsultanata, Akademika i profesora Medicinskog fakulteta u Beogradu. Veliko iskustvo i postignuti rezultati svrstavaju nas na jedno od vodećih mesta privatne prakse u Srbiji.


Medicinski Sistem Beograd nalazi se na dve lokacije u Beogradu.
 Jedna MSB bolnica nalazi se u Ul. Maglajska br 30. na Dedinju a druga bolnica sa hospitalnim delom i operacionim blokom smeštena je u ulici Vojvode Stepe 323.

U operacionom bloku se izvode sve operacije iz domena estetske hirurgije, ginekološke hirurgije, urološke hirurgije i to otvorene i endoskopske, maksilofacijalne hirurgije, dečije hirurgije, opšte hirurgije, hirurgije genitalija i promene pola, koloproktalne kao i onkoloske hirurgije dojke, tireoidne zlezde, kože, mekih tkiva, torakalne hirurgije itd. Za operisane pacijente obezbeđen je apartmanski smeštaj sa celodnevnom medicinskom negom.

Klinika za plastičnu i estetsku hirurgiju funkcioniše u okviru zdravstvene ustanove Medicinski Sistem Beograd-MSB koja se nalazi u Maglajskoj ulici br. 30. u jednom od najlepših delova u Beogradu. Kao najpoznatije svetske klinike za plastičnu i estetsku hirurgiju naša bolnica za plastičnu i estetsku hirurgiju poseduje vrhunsku opremu i vrhunski obučeni kadar.

Najbolja preporuka svake klinike za plastičnu i estetsku hirurgiju je broj zadovoljnih pacijenata sa čime se mi izuzetno ponosimo.

S poštovanjem, 
Vaša MSB 
Opšta bolnica – MEDICINSKI SISTEM BEOGRAD

Close Menu