Podmlađivanje lica kao put do večne mladosti

Podmla]ivanje lica

Podmlađivanje lica kao put do večne mladosti

Prve znake starenja možemo uočiti već oko tridesete godine života. Prvo na čemu ćemo uočiti značajnije promene je svakako lice. Koža lica godinama gubi svoju elastičnost i vlažnost a to za sobom povlači razne manifeste na samom izgledu. Sve dublje i dublje bore, opuštenija koža, podbradak, i opušteni kapci mogu da učine da vaša slika iz mladosti i ova u četrdestima baš i ne liče mnogo. Bez obzira koliko zdrav život vodili, vreme će ostaviti tragove.

Podmlađivanje lica za savršen ten

Današnja estetska hirurgija ima rešenje za sve osobe koje žele da podmlade svoj izgled, pa je podmlađivanje lica jedan od učestalijih tretmana na koje se većina odlučuje.

Kako biste podmladili vaše lice i sačuvali zdrav, prirodan i svež izgled, možete koristiti više tretmana, koji će u sinergiji napraviti pravo čudo za vas. Neki od najčešćih tretmana podmlađivanja lica za koje se pacijenti odlučuju jesu:

Lifting lica – Najznačajniji zahvat u svrhu zatezanja i podizanja opuštenih delova tkiva i kože na licu i vratu. Rezultati liftinga su zaista zapaženi, jer osoba dobija svež i mladalački izgled, te konture ponovo dobijaju mekoću i finoću.

Korekcija kapaka – Opuštanje kože na kapcima, i stvaranja “viška” iste, može u velikoj meri da promeni izgled lica, pa će ono dobiti oštru i grubu crtu. Uklanjanje viška kože na kapcima i zatezanje regije oko kapaka otvoriće vaš pogled i podmladiti vas.

Mikrodermoabrazija – predstavlja pravi hit u domenu estetskih zahvata. Nije neopravdana njena afirmacija. Pomoću nje se podstiče obnavljanje kolagena, a veoma je uspešna u otklanjanju nepravilnosti na koži kao što su fleke, ožiljci od bubuljica i fine, sitne bore.

Fileri – Popunjavanjem bora na pravilan način, može se doprineti potpunom osveženju vašeg lica. Ubrizgavanje filera nije preterano invazivna metoda, te se od ovog zahvata pacijenti veoma lako i brzo oporavljaju, čak i za nekoliko sati.
Povećanje usana – Iako povećanje usana ne spada direktno u tretmane podmlađivanja lice, ovaj zahvat uvrštavamo u našu listu iz razloga što lepim, prirodnim usnama može mnogo da se postigne u estetskom izgledu lica. I usne, baš kao i lice, vremenom gube na elastičnosti i punoći, pa je tretman povećanja usana značajan u vraćanju njihovog volumena i svežine.

Close Menu