Lifting lica – umereno je najlepše

beautiful faces

Lifting lica – umereno je najlepše

Lifting lica – to je ta magična reč o kojoj počnete da razmišljate onog dana kada vam se vaš izraz u ogledalu baš i ne dopadne mnogo. Bilo da su vaše lice počele da krase tzv. “bore smejalice”, ili vam se od mrštenja na čelu ocrtavaju usečene bore, sigurno ste barem jednom pomislili kako bi to bilo da one ne postoje.

Veliki broj žena i muškaraca se odlučuje na zahvat zatezanja lica, jer današnji standardi lepote nisu kao što su nekada bili. Mladost, svežina, zategnutost i vitalnost, to je sve ono što nam društvo nameće kao normu lepote. Osim toga, i sami ste svesni kako bez bora i kože koja počinje da se opušta na licu ipak lepše izgledate.

Popularnost zatezanja kože lica, a slobodno možemo da kažemo kako je ovo najtraženiji zahvat u našem regionu, nije neopravdana. Naime, kvalitetno urađenim liftingom lica od strane stručnjaka, rezultati zaista mogu da budu zadivljujući!

Iako na našem tržištu postoje veoma dobre kreme i ostali preparati za lice, oni će vam možda samo trenutno dati utisak zategnutosti. Jedino i trajno rešenje jeste lifting lica. Već oko tridesete godine života, veći broj osoba primećuje opuštenost kože oko kapaka, te opuštenost u predelu obraza i brade. Ovo je sasvim normalno, jer koža sa godinama počinje da gubi svoju elastičnost i vlažnost. Ni facijalni mišići više nisu kao nekada, te se i oni opuštaju, povlačeći sa sobom kožu.

U samoj odluci za tretmanom podmlađivanja lica, veoma je važno ostati umeren, tj. zadržati lep i prirodan izgled. Svedoci smo mnogih pogrešnih primera, kada pacijenti počnu prelaziti svaku granicu lepog i ukusnog, te im lice zbog velikog broja liftinga zahvata izgleda kao plastično. Mimika lica postaje narušena, te previše zategnuta koža onemogućava osnovna pomeranja kože i mišića lica prilikom izražavanja emocija.

Podmlađivanje lica je odličan način da se podmladite i da ostanete sveži, ali veoma je važno da vam ovaj zahvat radi stručnjak u svojoj branši, te da vam da prave i odgovarajuće savete.

Kompletan lifting lica lica će vas podmladiti čak i za deset godina. Osim zatezanja kože, ovim zahvatom, podižu se i zatežu mišići pa čak i koža vrata. Prilikom podmlađivanja lica, radi postizanja savršenog efekta, u dogovoru sa vašim hirurgom, mogu se primeniti i neke druge intervencije, kao što je mikrodermoabrazija, ili fileri.

Lifting lica je svakako zahvat koji se najviše primećuje na osobi. Sve ostale manje korekcije ne postižu toliku efektnost kao podmlađivanje lica. Lice je ono što ljudi prvo primete na vama, a ukoliko je ono sveže i mladoliko, pozitivan utisak ne može da izostaje.

Close Menu