fbpx

Uklanjanje podbratka

Podmlađivanje vrata uklanjanjem podbratka (mini face lift)

Podmlađivanje vrata (parcijalni lifting vrata)

Mini lifting lica postaje sve popularnija metoda podmlađivanja estetskom hirurgijom, što zbog brzine oporavka nakon tretmana, tako i zbog znatno pristupačnijih cena u odnosu na klasični face lifting, jer se izvodi na relativno malim površinama lica, a daje odlične rezultate.

Izvodi se najčešće na području vrata, jagodica, podbratka i području nazolabijalnih bora. Mini lifting karakterišu mali rezovi koji se prave na rubnim delovima lica ili se tkivu prilazi kroz usnu duplju, što umanjuje pojavu oteklina i omogućava brz oporavak i vraćanje svakodnevnim obavezama.

Omiljen je tretman kod mladih ljudi u dobi između 30 i 40 godina koji žele da uklone prve znake starenja. Može se izvoditi i preventivno, pre nego što se znaci starenja i pojave na koži, te se na taj način izbegava izlaganje klasičnom, znatno invazivnijem liftingu u kasnijim godinama.

Kod osoba koji imaju opušteni vrat može se uraditi zatezanje platizmalnih mišića sa prednje i bočne strane korigujući konture u cilju dobijanja mladalačkog izgleda.

Povezane teme:

Podelite ovu stranicu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on tumblr
Share on delicious
Share on stumbleupon
Share on email
Close Menu