fbpx

Šta sve žene imaju zajedničko?

Lepo lice ženi donosi veliko samopouzdanje

Ah te žene i kako ih razumeti, sve su iste ­­– to su reči svakog muškarca koji u suštini ne razume ženu. Ako malo bolje razmislimo o ovim rečima, možemo u njima prepoznati znatnu dozu istine. Sve žene nisu iste, previše je uskogledno razmišljati na takav način, ali s druge strane se može reći da sve žene razmišljaju na isti način – kada je u pitanju njihova lepota.

Sve žene u biti imaju potrebu da naglase svoju lepotu – proučavajući žensku lepotu kroz istoriju ovakav zaključak se prosto nameće. Međutim, kako je svaka osoba ličnost za sebe i budući da žene imaju različite telesne osobine, tako i svaka žena ima različite zahteve.

 

Zadovoljstvo koje donosi nova estetska promena

Plastična i estetska hirurgija uveliko pomažu na ovom putu ženskog zadovoljstva. Konsultacije sa hirurgom daju nam odgovore na pitanja šta sve možemo i u kojoj meri poboljšati na našem telu. Na primer, nikako ne treba preterivati sa silikonima, bilo da su u pitanju silikoni u usnama ili grudima. Silikoni i drugi implanti u grudima moraju biti simetrični sa celokupnom telesnom konstitucijom kako bi izbegli situaciju u kojoj „žena pati zbog lepote”. Kada su u pitanju ostali hirurški zahvati, ne može se preterati ako se slede saveti i preporuke hirurga.

 

Sloboda izbora je apsolutna, ali, da li je to sve?

Veoma je važno odabrati stručnog hirurga kako bi izbegli neželjene komplikacije. Stručni hirurg daje odgovore i sugestije po pitanju naših zahteva, on je u stanju i da odbije klijenta ako zahtev nije realistične prirode – u svakom slučaju, rešiće vam nedoumicu da li je estetska hirurgija baš za vas. Odlaskom kod nestručnih hirurga žena rizikuje mogućnost ponovnog odlaska „pod nož“ kako bi se zahvat ponovio i uklonile moguće komplikacije.

 

Šta još sve žene imaju zajedničko?

Naravno – lepotu. Međutim,  samo odlučne žene imaju hrabrosti da se posvete sebi i istraju na putu da naglase svaki aspekt svoje lepote. Hoće li to biti uz pomoć estetske hirurgije ili će snažna ličnost odigrati svoju ulogu? Samo napred, glavu gore! Treba imati na umu da svako poboljšanje izgleda predstavlja veliki pomak u životu svake žene. Nije tu samo fizički izgled u pitanju, bitan je i osećaj zadovoljstava i ništa manje bitan psihološki momenat kojeg ta promena nosi sa sobom.

Specijalista plastične rekonstruktivne i estetske hirurgije, prof. Dr Milan Jovanović, gradio je bogato iskustvo kako u zemlji, tako i u inostranstvu i svojim radom ulepšao i usrećio mnoge žene. Budite i vi, drage dame, jedne od njih. Obratite nam se.

 

MOGU VAS ZANIMATI I SLEDEĆE TEME:

Podelite ovu stranicu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on tumblr
Share on delicious
Share on stumbleupon
Share on email
Close Menu