fbpx

Prvi utisak jeste bitan – lifting lica je rešenje

Skladno oblikovano lice koje izgleda deset godina mlađe je prepoznatljiv potpis dobrog plastičnog hirurga

Psiholozi kažu da fizički izgled igra ključnu ulogu u formiranju prvog utiska kada nekog upoznajemo. Sviđalo se to nama ili ne, naša spoljašnjost je ono sa čime se naš sagovornik prvo povezuje. Te početne informacije i prvi utisci stiču se pretežno gledanjem u lice, pa zašto se onda ne bismo pobrinuli da ono pošalje pravu poruku.

 

Lice kao ogledalo duše

Do određenog starosnog doba lep i svež izgled lica se podrazumeva i jednostavno se održava korišćenjem raznih krema, ili primenom neinvazivnih tretmana koji u tom trenutku mogu da pomognu (kao što je mikrodermoabrazija, na primer). Međutim, vremenom starenje i genetska predispozicija čine svoje i odjednom se dogodi da više „ne prepoznajete“ svoj odraz u ogledalu. Ako se osećate mlađe nego što izgledate, bore i višak kože nisu problem. Najbitnije je da zadržite mladalački duh, dok ćemo se za mladalački izgled pobrinuti mi.

 

Podmladite lice

Četrdesete i pedesete godine, kada se efekti starenja više ne mogu sakriti, ne moraju da budu traumatične kao što su bile nekada. Razvoj plastične i estetske hirurgije i pristupačnost korektivnih intervencija doprineli su tome da se žene i muškarci danas mnogo duže osećaju mlado, lepo i privlačno. Nikad nije bilo lakše suočiti se sa starenjem, na vama je samo da odaberete način na koji ćete se izboriti sa ovim prirodnim procesom.

Zatezanje lica je jedna od mogućnosti koje nudi savremena estetska hirurgija. Lifting podrazumeva zatezanje kože lica do određene forme i čvrstine. Promene uslovljene prirodnim starenjem se najpre uočavaju u predelu kapaka i obrva, a kasnije se šire ka celom licu i vratu. Kako bi postigao najbolje rezultate, estetski hirurg Dr Milan Jovanović će vam predložiti najprikladniju kombinaciju procedura koje će vaše lice učiniti skladnim i lepim. Zatezanje kože lica obično može da se kombinuje sa drugim tretmanima kao što su korekcija kapaka, liposkulptura lica, liposukcija vrata, mikrodermoabrazija ili korekcija lica hijaluronskim filerima.

 

Prirodan izgled „novog lica”

Pacijentkinje se često plaše da će rezultati procedure zatezanja lica biti suviše očigledna, tj. da više uopšte neće ličiti na sebe i da neće imati prirodnu mimiku lica. Odgovor je u ovom slučaju sasvim jednostavan: ukoliko je očigledno da ste nešto na licu radili – krivac za to je hirurg! Uz izbor pravog hirurga možete sve sumnje ostaviti po strani i potpuno verovati u uspešnost operacije (svakako, tajna je u umerenosti). Dakle, ukoliko imate više od 45 godina i zdravi ste, slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo se postarati da pronađemo idealnu meru korekcija lica koja vam savršeno odgovara.

Fejslifting, odnosno procedura podmlađivanja lica može doprineti da izgledate i do deset godina mlađe, pa zašto onda ne biste malo vratili biološki sat unazad i omogućili da utisak o vama bude baš onakav kakav želite?

MOGU VAS ZANIMATI I SLEDEĆE TEME:

Podelite ovu stranicu
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on tumblr
Share on delicious
Share on stumbleupon
Share on email
Close Menu