fbpx

Poznate ličnosti – uzor. Da ili ne?

Poznate ličnosti kod plastičnog hirurga operišu usne i grudi, ali i uklanjaju ožiljke i druge telesne nedostatke

Poznate ličnosti su upravo ono sa čim se svaki dan susrećemo na televiziji, internetu i u novinama. Bez obzira na to kojim se poslom bavimo praktično je nemoguće ne primetiti ih. Kada su u pitanju poznate ličnosti, retke su osobe koje ne žele da se nađu na njihovom mestu. One su nepresušan izvor inspiracije kada je u pitanju fizički izgled jer svi mi, svesno ili podsvesno, težimo lepoti.

Povećanje usana kao uzor?

Anđelina Džoli, poznata glumica i veliki filantrop, u velikoj je meri prepoznatljiva po svojim zanosnim usnama. Postala je uzor lepote mnogim ženama širom sveta, i na neki način, proslavila punije usne. Ali gde genetika nije uradila svoje, tu dolazi plastična i estetska hirurgija, odnosno rekonstruktivna hirurgijaPovećanje usana po uzoru na Anđelinine usne vrlo je čest i tražen zahvat koji je usrećio mnoge žene. Ali, ovde treba naglasiti da svaka žena ima sebi svojstvene konture lica, a svakom licu ne odgovaraju iste usne. Povećanje usana, uz konsultaciju sa stručnim hirurgom, treba da ide ”ruku pod ruku” sa fizionomijom našeg lica.

U svemu treba imati mere, pa tako i kada su u pitanju silikoni u usnama. Prevelika količina silikona u usnama može prouzrokovati da implant pukne, a kao rezultat toga javlja se deformacija. Ako želimo povećanje, a pritom prirodan izgled usana najbolji je odlučiti se za injekcije hijalurona. Ovim postupkom dobijamo i povećanje i prirodan izgled usana. Nakon nekog vremena (između šest i dvanaest meseci) hijaluron se ”povlači”, ali nam ostaje izbor, hoćemo li ponoviti tretman ili nam se više dopada sadašnji izgled usana.

Augmentacija grudi kao kod Andersonove?

Pamela Anderson, seks simbol devedesetih, pokrenula je čitavu lavinu povećanja grudi uz pomoć silikonskih implatanata. Mnoge ”devojke iz komšiluka” uradile su silikone po uzoru na Pamelu kako bi naglasile svoju ženstvenost. Danas sa sigurnošću možemo reći da savršen dekolte više nije nešto nedostižno. Kod izbora implatanta možemo odabrati oblik, projekciju i volumen, u zavisnosti od oblika našeg tela. Samo treba upamtiti da, ukoliko ste neodlučni po pitanju volumena, uvek je bolja opcija za početak odabrati manji implatant, a za veći ima vremena.

Gde su nestali svi ti ožiljci?

Da li vam se ikad desilo da primetite ožiljke  na telu poznate ličnosti, a onda, kada se sledeći put primetite, ožiljci kao da su rukom obrisani. Sigurno ste došli do zaključka da je slika urađena u fotošopu. Ma ne, u pitanju je hirurgija – korekcija ožiljaka . Tipični atrofični ožiljci koji nastaju tokom trudnoće mogu se u ukloniti sa neverovatnim rezultatima. Mnoge žene uklonile su strije nastale u trudnoći sa spektakularnim rezultatima, i svaki dan taj se broj povećava. Ne moramo se pomiriti sa izgledom našeg tela posle trudnoće, ono može da se vrati u prvobitni oblik uz pomoć vežbanja i uz pomoć hirurgije.

Poznate ličnosti kao  uzor. Da ili ne? Da! Svaka žena može da bude atraktivna, lepa i zanosna, poput filmske dive ili supermodela, samo ako ona to stvarno želi. Poznate ličnosti mogu samo da nam pomognu i daju smernice na tom putu jer svaka je žena lepa, samo mora pronaći najbolji način da svoju lepotu pokaže drugima.

 

MOGU VAS ZANIMATI I SLEDEĆE TEME:

Podelite ovu stranicu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on tumblr
Share on delicious
Share on stumbleupon
Share on email
Close Menu