1

tel: (00381) (11) 266 26 50

tel: (00381) (11) 367 42 64
mob: (00381) (63) 397 661
NOVO! Garantujemo kvalitet, sigurnost i diskreciju. IZDVAJAMO: Ovo je jedan od najposećenijih sajtova ove vrste, svakoga meseca samo iz zemalja bivših jugoslovenskih republika ostvarujemo preko 15 000 poseta! SPECIJALNO: Prvih 5 pacijenata koji se jave E-mailom svakog prvog dana u mesecu imaju popust 10%.
 • Recenzija!

  N&P

  Postovani! Ne zelimo da objavljujete nase ime i mail adresu, ali Vam dozvoljavamo da je date...

 • Doktor nad doktorima

  Fr.Stevanovic Svetlana

  Pre godinu dana mi je Dr. Jovanovic operisao ocne kapke (plasticna hirurgija)....

 • Zahvaljujem se doktoru Milanu

  Mijatović Zorka

  Zahvaljujem se doktoru Milanu Jovanoviću iz plastične hirurgije koji mi je spasao život....

 • Činioc podviga

  Verice Milić

  Kao dugogodišnji hronični bolesnik upoznajem mnoge zdravstvene radnike. Moram javno da...


Klinika za plastičnu hirurgiju, Beograd

PACIJENTI O NAMA

 • default picture

  N&P

  Recenzija!

  Postovani! Ne zelimo da objavljujete nase ime i mail adresu, ali Vam dozvoljavamo da je date svima koji zele da nas konsultiraju i postave bilo kakvo pitanje u vezi operacija!!! Zelimo da podelimo nase iskustvo sa svima koji se dvoume i ne znaju gde i kome da se obrate za estetsku operaciju koja moze na pogresno mesto da ima dozivotne posledice. Ja i moj suprug smo posle dugog razmisljanja napokon obavili kompletan lifting lica sa filerima od nase sopstvene masnoce kod profesora Milana Jovanovica u MSB klinici. Nema tih reci koje mogu opisati nase zadovoljstvo! Ne samo da nas je profesor podmladio za 20 godina nego respekt i negu koju nam je pruzio zajedno sa svojim osobljem nosicemo u srcu i dusi dok smo zivi. Profesor je tog dana operisao mene 5½ sati i supruga 4½ sata sa prekidom od samo 30 minuta i uvece nasao za shodno da nas obidje u svoje sobe. Posto dolazimo iz inostranstva odseli smo u hotel gde je profesor dosao svaki dan da nas obidje, da nas upita dali nam sta treba i da nas svaki dan odveze licnim autom do klinike i vrati natrag da se nebi izlagali radoznalim pogledima na ulicu. Njegova neogranicena odgovornost, profesionalnost i toplina ucinili su da smo se izuzetno brzo oporavili a konce nam je vadio u subotu i nedelju. Za njega ne popstoji vikend ni praznik sve dok ga pacienti trebaju. Prosto neverovatno! Hvala profesore Jovanovicu, hvala za sva vremena i nema dvoumice kome bi se sledeci put obratili i preporucili Vas svima koje volimo i onima koje ne poznajemo. Klinika ima nas mail i obratite nam se sa svim pitanjima koje imate. N&P

 • Fr.Stevanovic Svetlana

  Fr.Stevanovic Svetlana

  Doktor nad doktorima

  Pre godinu dana mi je Dr. Jovanovic operisao ocne kapke (plasticna hirurgija). Prezadovoljna sam i ovim putem zelim da mu se zahvalim za perfektno uradjenu operaciju. Njegova preciznost, ostroumnost, ljubaznost, znanje i naravno nadarenost u poslu ga izdvaja od ostalih doktora koji se bave plasticnom hirurgijom. Dr. Jovanovicu zelim puno uspeha u daljem radu.

 • default picture

  Mijatović Zorka

  Zahvaljujem se doktoru Milanu

  Zahvaljujem se doktoru Milanu Jovanoviću iz plastične hirurgije koji mi je spasao život. Takvom doktoru nema ravnog.

 • default picture

  Verice Milić

  Činioc podviga

  Kao dugogodišnji hronični bolesnik upoznajem mnoge zdravstvene radnike. Moram javno da izrazim veliku zahvalnost na nesebičnom višemesečnom trudu Dr Milanu Jovanoviću i osoblju Klinike za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju u Zvečanskoj ulici u Beogradu... Prognoze nisu bile ni malo optimističke. Dr Milan Jovanovići njegova ekipa pet meseci su i subotom i nedeljom vodili računa o pacijentima i meni, pa je lečenje završenouspešno... ...ovo zaslužuje da se nazove činiocem podviga.