tel: (00381) (11) 266 26 50

tel: (00381) (11) 367 42 64
mob: (00381) (63) 397 661
NOVO! Garantujemo kvalitet, sigurnost i diskreciju. IZDVAJAMO: Ovo je jedan od najposećenijih sajtova ove vrste, svakoga meseca samo iz zemalja bivših jugoslovenskih republika ostvarujemo preko 15 000 poseta! SPECIJALNO: Prvih 5 pacijenata koji se jave E-mailom svakog prvog dana u mesecu imaju popust 10%.
 • Zahvaljujem !

  Branka Vasiljevic

  Zelim da napisem par rijeci i da se zahvalim s velikim postovanjem najboljem...

 • Najboljem doktoru i covjeku ,Dr. profesoru Milanu Jovanovicu

  Branka

  Zahvaljujem Vam se ovim putem za sve ,kao i cjelokupnm medecinskom osoblju MSB klinike na...

 • Захвалност Проф. др. Милану Јовановићу

  Milija

  Ја сам особа у поодмаклој животној доби, али са...

 • Pohvale

  Snezana Bajic

  Pre skoro godinu dana, dr Milan Jovanovic mi je uradio operaciju gornjih kapaka I...

 • Recenzija!

  N&P

  Postovani! Ne zelimo da objavljujete nase ime i mail adresu, ali Vam dozvoljavamo da je date...


Klinika za plastičnu hirurgiju, Beograd

Klinika za plastičnu i estetsku hirurgiju, Beograd - MSB opšta bolnica

Klinika za plastičnu i estetsku hirurgiju, BeogradBeograd je jedan od najpoznatijih gradova u svetu sa vrlo razvijenom plastičnom i estetskom hirurgijom. Srbija i Beograd su dali veliki broj svetskih priznatih stručnjaka iz oblasti plastične i estetske hirurgije.

 

Opširnije o Medicinskom Sistemu Beograd

Zdravstvena ustanova Opšta bolnica Medicinski Sistem Beograd - MSB predstavlja sistem koji objedinjuje sve medicinske i stomatološke specijalnosti.

 

U svom sastavu Medicinski Sistem Beograd poseduje klinike za: plastičnu i estetsku hirurgiju, opštu hirurgiju, internu medicinu (kardiologija, pulmologija, nefrologija, reumatologija, endokrinologija, gastroenterologija, hematologije itd) pedijatriju, urologiju, ginekologiju, kao i vrhunske konsultatnte iz oblasti neurologije, psihijatrije, ortopedije, ORL, kožnih bolesti i mnogih drugih grana medicine.

 

U mogućnosti smo da izvršimo kompletnu dijagnostiku. UZ, rentgen, gastroskopija, colonorectoskopija, 4D UZ pregledi u trudnoći, biopsijske procedure sa HP verifikacijom za 24 sata kao i kompletne laboratorijske analize. U okviru MSB o Vama brine 15 stalno zaposlenih lekara različitih specijalnosti, 25 stalno zaposlenih medicinskih sestara, veliki broj konsultanata, Akademika i profesora Medicinskog fakulteta u Beogradu. Veliko iskustvo i postignuti rezultati svrstavaju nas na jedno od vodećih mesta privatne prakse u Srbiji.

 

MSB opšta bolnica - Klinika za plastičnu i estetsku hirurgiju u Beogradu, Srbija

 

Medicinski Sistem Beograd nalazi se na dve lokacije u Beogradu. Jedna MSB bolnica nalazi se u Ul. Maglajska br 30. na Dedinju a druga bolnica sa hospitalnim delom i operacionim blokom smeštena je u ulici Vojvode Stepe 323.

 

U operacionom bloku se izvode sve operacije iz domena estetske hirurgije, ginekološke hirurgije, urološke hirurgije i to otvorene i endoskopske, maksilofacijalne hirurgije, dečije hirurgije, opšte hirurgije, hirurgije genitalija i promene pola, koloproktalne kao i onkoloske hirurgije dojke, tireoidne zlezde, kože, mekih tkiva, torakalne hirurgije itd. Za operisane pacijente obezbeđen je apartmanski smeštaj sa celodnevnom medicinskom negom.

 

Klinika za plastičnu i estetsku hirurgiju funkcioniše u okviru zdravstvene ustanove Medicinski Sistem Beograd-MSB koja se nalazi u Maglajskoj ulici br. 30. u jednom od najlepših delova u Beogradu. Kao najpoznatije svetske klinike za plastičnu i estetsku hirurgiju naša bolnica za plastičnu i estetsku hirurgiju poseduje vrhunsku opremu i vrhunski obučeni kadar.

 

Najbolja preporuka svake klinike za plastičnu i estetsku hirurgiju je broj zadovoljnih pacijenata sa čime se mi izuzetno ponosimo.

 

S poštovanjem, 

Vaša MSB 

Opšta bolnica - MEDICINSKI SISTEM BEOGRAD