tel: (00381) (11) 266 26 50

tel: (00381) (11) 367 42 64
mob: (00381) (63) 397 661
NOVO! Garantujemo kvalitet, sigurnost i diskreciju. IZDVAJAMO: Ovo je jedan od najposećenijih sajtova ove vrste, svakoga meseca samo iz zemalja bivših jugoslovenskih republika ostvarujemo preko 15 000 poseta! SPECIJALNO: Prvih 5 pacijenata koji se jave E-mailom svakog prvog dana u mesecu imaju popust 10%.
 • Zahvaljujem !

  Branka Vasiljevic

  Zelim da napisem par rijeci i da se zahvalim s velikim postovanjem najboljem...

 • Najboljem doktoru i covjeku ,Dr. profesoru Milanu Jovanovicu

  Branka

  Zahvaljujem Vam se ovim putem za sve ,kao i cjelokupnm medecinskom osoblju MSB klinike na...

 • Захвалност Проф. др. Милану Јовановићу

  Milija

  Ја сам особа у поодмаклој животној доби, али са...

 • Pohvale

  Snezana Bajic

  Pre skoro godinu dana, dr Milan Jovanovic mi je uradio operaciju gornjih kapaka I...

 • Recenzija!

  N&P

  Postovani! Ne zelimo da objavljujete nase ime i mail adresu, ali Vam dozvoljavamo da je date...


Klinika za plastičnu hirurgiju, Beograd

Fileri


 

Za sve informacije u vezi tretmana, pregleda, operacija i oporavka, stojimo Vam na usluzi.

Neka Vas Vaš izgled čini srećnima - kontaktirajte nas.

 


 

FILERI ZA LICE

Fileri za lice

Fileri predstavljaju posebnu vrstu supstanci koje se uspešno koriste prilikom uklanjanja bora na licu i vratu, uvećanju usana,  i apliciraju se tako što se ubrizgavaju na željenom području. Upotreba filera je još jedan zahvat iz domena estetske hirurgije i njegova popularnost sve više raste.

 

Prof. dr Milan Jovanović takođe preferira ovu proceduru sa kojom ima ogromno iskustvo i izvodi je unazad deset godina. Procedura je vrlo primenjiva za poslovne osobe koje žele vrlo brzi oporavak. Rezultati su fantastični. Pacijent dobija vrlo brzo osveženje i mladalački izgled lica. Rezultati se vide odmah nakon same procedure a nekada pacijent može nakon nekoliko sata da sa društvom iziđe na večeru. Fileri su materijali koji se plasiraju u duboke linije i bore. Fileri kao sredstvo tipično se koriste za ove bore i mogu se kombinovati sa laserskim tretmanima. Najvećim delom fileri se koriste za bore oko usana, između obrva, povećanje jagodica ili povećanje gornjih i donjih usana. Udubljenja od bubuljica, malih boginja i drugih udubljenih ožiljaka takođe mogu biti poboljšani.

 

KANDIDATI ZA FILERE

Kandidati su mlađe vrlo poslovne osobe između 35 do 55 godina sa vidljivim udubljenima, dubokim nazolabijalnim brazdama, asimetrijama, sitnim i dubokim borama oko oka, čela, obraza i nosa.

 

PREOPERATIVNA PRIPREMA

Zahteva pregled, gde se analizira i studijski procenjuju vidljivi znaci strarenja ili karakteristične crte lica. Razgovor na prvom pregledu će obuhvatiti i kompletnu anamnezu eventualnih alergija, predhodnih operacija i bolesti (ukoliko ih je bilo), lekove koje trenutno uzimate, Zabranjuje se upotreba aspirina, vitamina E i estrogenih hormona pre operacije.

 

OPERATIVNA TEHNIKA

Tankim mikrokanilama uradi se popunjavanja bora, nazolabijalnih brazdi ili modeliranje neravnina lica filerima.

 

Filere koje koristimo mogu biti resorptivni na bazi hijuluronske kiseline (Restyane, Puragen, Captique, Juvederm itd.) ili kolagena Bovini kolagen (Zyderm i Ziplast), ljudski kolagen (Cosmoderm i Cosmoplast). Ili neresorptivni (Polimetiil Metacrilat, Aqamid itd.). Oporavak je za nekoliko sati.

 

Radiesse (ranije poznat kao Blistavost) je filerski proizvod sastavljen od kalcijumske građe nazvan kalcijum hydroxylapatite. Ovaj materijal je vrlo popularan za tretman linija osmeha. On se pokazao odličan među puniocima sa rezultatima dužim od dve godine. Ovaj preparat je vrlo popularan za mnoge pacijente sa dubokim borama oko usana kod kojih je potrebno da rezultat duže traje.

 

Sculptura spada u kategoriju filera, ali ipak bolje je nazvati kožni voluminozni enhancer. Ubrizgana supstanca je poly L-lactic acid.

 

Najzad, Artefill je prvi FDA odobren permanentni filer. On je idealan za pacijente koji žele imati dug trajan filer. Kutane probe daju prioritet tretmanu. Mada Artefill daje stalan rezultat, pacijenti će morati da imaju još koji dopunski filerski tretman pošto će njihove bore sa starošću da se produbljuju.

 

KOMPLIKACIJE

Komplikacije su retke i uglavnom se svode na otok i podliv koji prolazi za nekoliko dana. Alergijske reakcije na strano telo vrlo retko. Stvaranje grudvica takođe vrlo retko.

 

POSTOPERATIVNI TRETMAN

Ne zahteva poseban tretman. Ukoliko se pojave otoci treba stavljati hladne obloge. Pranje lica više puta dnevno nakon jednog dana. Ožiljci ne postoje.

 

 

FILERI - CENA

Ulepšavanje i podmlađivanje lica Filerima 1ml - 200-300€

 

Online upitnik:

Za sva pitanja u vezi usluge popunite formular, pošaljite, a mi ćemo vam u najkraćem roku odgovoriti.


Vaše ime


Vaše prezime (nije obavezno)


Vaša e-mail adresa


Poruka 

Povezane teme: