tel: (00381) (11) 266 26 50

tel: (00381) (11) 367 42 64
mob: (00381) (63) 397 661
NOVO! Garantujemo kvalitet, sigurnost i diskreciju. IZDVAJAMO: Ovo je jedan od najposećenijih sajtova ove vrste, svakoga meseca samo iz zemalja bivših jugoslovenskih republika ostvarujemo preko 15 000 poseta! SPECIJALNO: Prvih 5 pacijenata koji se jave E-mailom svakog prvog dana u mesecu imaju popust 10%.
 • Zahvaljujem !

  Branka Vasiljevic

  Zelim da napisem par rijeci i da se zahvalim s velikim postovanjem najboljem...

 • Najboljem doktoru i covjeku ,Dr. profesoru Milanu Jovanovicu

  Branka

  Zahvaljujem Vam se ovim putem za sve ,kao i cjelokupnm medecinskom osoblju MSB klinike na...

 • Захвалност Проф. др. Милану Јовановићу

  Milija

  Ја сам особа у поодмаклој животној доби, али са...

 • Pohvale

  Snezana Bajic

  Pre skoro godinu dana, dr Milan Jovanovic mi je uradio operaciju gornjih kapaka I...

 • Recenzija!

  N&P

  Postovani! Ne zelimo da objavljujete nase ime i mail adresu, ali Vam dozvoljavamo da je date...


Klinika za plastičnu hirurgiju, Beograd

Estetska hirurgija


 

Za sve informacije u vezi tretmana, pregleda, operacija i oporavka, stojimo Vam na usluzi.

Neka Vas Vaš izgled čini srećnima - kontaktirajte nas.

 

 


 

Usluge estetske operacije u Beogradu


Estetska hirurgija se bavi korekcijom estetskih nedostataka i ulepšavanjem ljudskog tela.

 

Sve veća popularnost estetske hirurgije nije slučajna. Ulepšavanje tela i postizanje željenog izgleda može znatno da utiče na kvalitet života i na samopouzdanje. Starenje kao prirodan proces je nezaustavljivo, ali uz pomoć estetske hirurgije možemo znatno otkloniti njene prve znakove. Ukoliko estetsku operaciju vrši vrhunski stručnjak iz te oblasti, pacijentima se može povratiti mladalački izgled koji bi osobu podmladio u nekim slučajevima i preko deset godina.


Želja za podmlađivanjem datira još iz davnina, pa je i prva estetska operacija urađena čak pre više od sto godina.
Estetski hirurg ima odgovoran zadatak, a to je da u dogovoru sa pacijentom utvrdi njegove tačne želje, kao i da mu pruži odgovarajuće savete kako bi željeni izgled bio usklađen i prirodan.Danas se koriste različite estetske operacije kao što su: lifting lica, zatezanje stomaka (abdominoplastika), korekcija i podmlađivanje kapaka, operacija ušiju, estetska operacija i korekcija nosa (rinoplastika) , povećanje dojki, podizanje i smanjenje dojki, ginekomastija, liposukcija, fileri, hemijski pilinzi, mikrodermoabrazija, hemijski pilinzi itd.

Estetska hirurgija zahteva kreativnost i ogromnu preciznost, a sve to može da postigne samo najbolji estetski hirurg. Svaka klinika za estetsku hirurgiju treba da poseduje vrhunski i najbolji tim estetskih hirurga, što klinika za estetsku hirurgiju - Medicinski Sistem Beograd poseduje.

Ukoliko želite potpuno zadovoljstvo sopstvenim izgledom, slobodno nas konaktirajte putem kontakt forme ili na brojeve  telefona: 011 266 26 50 , 063 397 661 . Mi ćemo Vam pružiti sve informacije o pripremama za esteske operacije i zahvate, njihov tok i oporavak. Rado ćemo vam dati željene informacije, zakazati Vam pregled ili operaciju.

Mi veoma uspešno izvodimo ogroman i različit spektar operacija iz domena kako estetske tako i plastične hirurgije u Beogradu.

 

ESTETSKA HIRURGIJA

 

Za postizanje željenog izgleda u domenu estetske hirurgije postoje razni zahvati, a odabirom pravog ili kombinacijom više njih, mi za Vas možemo postići fantastične rezultate. Neki od najčešćih estetskih zahvata su:
 

 

Online upitnik:

Za sva pitanja u vezi usluge popunite formular, pošaljite, a mi ćemo vam u najkraćem roku odgovoriti.


Vaše ime


Vaše prezime (nije obavezno)


Vaša e-mail adresa


Poruka 

Povezane teme: