tel: (00381) (11) 266 26 50

tel: (00381) (11) 367 42 64
mob: (00381) (63) 397 661
NOVO! Garantujemo kvalitet, sigurnost i diskreciju. IZDVAJAMO: Ovo je jedan od najposećenijih sajtova ove vrste, svakoga meseca samo iz zemalja bivših jugoslovenskih republika ostvarujemo preko 15 000 poseta! SPECIJALNO: Prvih 5 pacijenata koji se jave E-mailom svakog prvog dana u mesecu imaju popust 10%.
 • Recenzija!

  N&P

  Postovani! Ne zelimo da objavljujete nase ime i mail adresu, ali Vam dozvoljavamo da je date...

 • Doktor nad doktorima

  Fr.Stevanovic Svetlana

  Pre godinu dana mi je Dr. Jovanovic operisao ocne kapke (plasticna hirurgija)....

 • Zahvaljujem se doktoru Milanu

  Mijatović Zorka

  Zahvaljujem se doktoru Milanu Jovanoviću iz plastične hirurgije koji mi je spasao život....

 • Činioc podviga

  Verice Milić

  Kao dugogodišnji hronični bolesnik upoznajem mnoge zdravstvene radnike. Moram javno da...


Klinika za plastičnu hirurgiju, Beograd

Botoks i tretmani botoksom

 


 

Za sve informacije u vezi tretmana, pregleda, operacija i oporavka, stojimo Vam na usluzi.

Neka Vas Vaš izgled čini srećnima - kontaktirajte nas.

 


 

Botoks, Beograd

BOTOKS ZA LICE I KOREKCIJA DINAMIČKIH BORA

Kozmetički botoks je prečišćeni purified protein dobijen od Clostridium Botulinum bakterije. U kozmetske svrhe botoks se koristi za uklanjanje dinamičkih bora na licu i vratu. Kada se ubrizga u mišić u vrlo malim dozama botoks blokira nervne impulse tih mišića što prouzrokuje gubitak dinamičkih bora. Upotreba botoksa predstavlja jedan od najčešćih načina borbe sa borama u estetskoj hirurgiji. Važno je napomenuti da nestručnom upotrebom i apliciranjem botoksa za lice može se više naštetiti nego koristiti pacijentu. Efekat botoksa je vidljiv odmah nedugo nakon zahvata. Prvi uticaj i promenu možemo zapaziti već nakon dva dana od apliciranja, a potpun efekat je vidljiv već nakon sedam dana.

 

Upotreba botoksa za lice može da se prenese i na druga područja, kao što je vrat ili žlezde. Botoks će uspešno otkloniti i bore na vratu, a njegovo ubrizgavanje u predelu znojnih žlezda, smanjiće ili otkloniti pojavu znojenja u pazušnom predelu, predelu prepona, dlanova i stopala.
 

 

KANDIDATI ZA KOREKCIJU BORA BOTOKSOM

Kandidati za botoks su najčešće pacijenti oko 35 do 45 sa dinamičkim borama na čelu (horizontalne frontalne, glabelarne vertikalne i glabelarne horizontalne bore), borama na lateralnim delovima očiju (crow’s feet) i drugim borama na licu i vratu.

 

NAČIN APLIKACIJE BOTOKSA

Pre intervencije precizno se odrede tačke uboda koje se nalaze direktno u borama koje su upravne na mišić koji ih prouzrokuje. Predhodno pripremljeni Botox se insulinskim iglama ubrizgava subkutano ili u sam mišić. Ova intervencija je minimalno bolna i izvodi se bez anestezije. Sam tretman sa botoksom za lice traje oko 15-20 minuta, i on se vrši sa veoma tankim iglicama koje su skoro pa i neosetne za pacijenta. Pacijent može da oseti peckanje ili minimalnu bol.

 

POSTAPLIKACIJSKI TRETMAN

Ne zahteva se nikakav tretman. Mogu nekada da se stavljaju hladni oblozi. Efekat botoksa počinje nakon 3 dana a pun efekat se postiže za 7 dana. Rezultat traje od 4 do 7 meseci. Što se češće ponavlja efekat traje duže.

 

NEŽELJENI EFEKTI

Vrlo su retki, a to su blagi hematom, otok, crvenilo, privremena slabost okolnih mišića, pad i opuštenost okolne kože. Svi neželjeni efekti su prolaznog karaktera.

 

 

BOTOKS - CENA

Korekcija bora botoksom - 400€

 

Online upitnik:

Za sva pitanja u vezi usluge popunite formular, pošaljite, a mi ćemo vam u najkraćem roku odgovoriti.


Vaše ime


Vaše prezime (nije obavezno)


Vaša e-mail adresa


Poruka 

Povezane teme: