tel: (00381) (11) 266 26 50

tel: (00381) (11) 367 42 64
mob: (00381) (63) 397 661
NOVO! Garantujemo kvalitet, sigurnost i diskreciju. IZDVAJAMO: Ovo je jedan od najposećenijih sajtova ove vrste, svakoga meseca samo iz zemalja bivših jugoslovenskih republika ostvarujemo preko 15 000 poseta! SPECIJALNO: Prvih 5 pacijenata koji se jave E-mailom svakog prvog dana u mesecu imaju popust 10%.
 • Zahvaljujem !

  Branka Vasiljevic

  Zelim da napisem par rijeci i da se zahvalim s velikim postovanjem najboljem...

 • Najboljem doktoru i covjeku ,Dr. profesoru Milanu Jovanovicu

  Branka

  Zahvaljujem Vam se ovim putem za sve ,kao i cjelokupnm medecinskom osoblju MSB klinike na...

 • Захвалност Проф. др. Милану Јовановићу

  Milija

  Ја сам особа у поодмаклој животној доби, али са...

 • Pohvale

  Snezana Bajic

  Pre skoro godinu dana, dr Milan Jovanovic mi je uradio operaciju gornjih kapaka I...

 • Recenzija!

  N&P

  Postovani! Ne zelimo da objavljujete nase ime i mail adresu, ali Vam dozvoljavamo da je date...


Klinika za plastičnu hirurgiju, Beograd

Zbog čega se sve veći broj žena odlučuje za povećanje dojki

28.04.2014

Ne tako davno su povećanje dojki, liposukcija, zatezanje stomaka i slične estetske operacije bile tabu u našem društvu. Ljudi su znali da se neka javna ličnost ili neka osoba podrvgla ovoj vrsti operacije ali su bili prema tome sumnjičavi, čak su i kategorički odbijali da prihvate činjenicu da neko može izgledati lepo uz malu operativnu korekciju pojedinih delova tela. Danas je društvo otvorenije po ovom pitanju te je tako i povećanje grudi postalo normalnija stvar. Možemo reći da je uvećanje dojki pored liposukcije jedna od najčešćih estetskih operacija modernog doba.

 

 

Povećanje dojki estetskom operacijom

 

 

Povećanje dojki je, kako u svetu tako i kod nas, postao uobičajen način popunjavanja dekoltea kako bi žene izgledale zanosnije. Moramo priznati da je lepo videti senzualni dekolte koji krase lepo oblikovane grudi. To je najčešći razlog zbog koga se dame odlučuja za povećanje grudi. Žene su često opterećene svojim izgledom, više nego muškarci, te su pored viška kilograma najčešće nezadovoljne veličinom svojih grudi. Svaka majka zna da nakon porođaja takođe dolazi i do gubitka forme ili čak smanjenja dojki. To je još jedan od razloga za njihovo povećanje, ali se u ovom slučaju radi i podizanje i uvećanje dojki. Umetanjem implantata ispod dojki hirurzi uspevaju da izvrše njihovu augmentaciju za jedan ili više brojeva.

 

Ovim putem se postiže i izbalansiran izgled same figure tela, stvara se sklad na primer između kukova i prsa.

Možda niste znali, ali nakon operativnog postupka uvećanja dojki možete već istog dana, ili najkasnije narednog dana biti pušteni da idete kući! Normalnim poslovnim aktivnostima možete da se vratite već nakon nedelju dana, u zavisnosti od posla kojim se bavite, dok se konci skidaju oko dve nedelje nakon operacije.

 

Svedoci smo da neke osobe često preteruju u svojoj želji da izgledaju lepo te insistiraju na ugradnji jako velikih implantata. Budući da znamo da je nekad manje u stvari više savetujemo vam da se prvo konsultujete sa stručnim hirurgom koji ima iskustvo kao i osećaj za lepo te da vam on preporuči veličinu koja će biti u skladu sa vašim telom.