tel: (00381) (11) 266 26 50

tel: (00381) (11) 367 42 64
mob: (00381) (63) 397 661
NOVO! Garantujemo kvalitet, sigurnost i diskreciju. IZDVAJAMO: Ovo je jedan od najposećenijih sajtova ove vrste, svakoga meseca samo iz zemalja bivših jugoslovenskih republika ostvarujemo preko 15 000 poseta! SPECIJALNO: Prvih 5 pacijenata koji se jave E-mailom svakog prvog dana u mesecu imaju popust 10%.
 • Zahvaljujem !

  Branka Vasiljevic

  Zelim da napisem par rijeci i da se zahvalim s velikim postovanjem najboljem...

 • Najboljem doktoru i covjeku ,Dr. profesoru Milanu Jovanovicu

  Branka

  Zahvaljujem Vam se ovim putem za sve ,kao i cjelokupnm medecinskom osoblju MSB klinike na...

 • Захвалност Проф. др. Милану Јовановићу

  Milija

  Ја сам особа у поодмаклој животној доби, али са...

 • Pohvale

  Snezana Bajic

  Pre skoro godinu dana, dr Milan Jovanovic mi je uradio operaciju gornjih kapaka I...

 • Recenzija!

  N&P

  Postovani! Ne zelimo da objavljujete nase ime i mail adresu, ali Vam dozvoljavamo da je date...


Klinika za plastičnu hirurgiju, Beograd

Povećanje usana - sve učestaliji zahvat

28.04.2014

Sigurno ste se barem jednom tokom života zapitali šta je to u punim usnama pa je toliko privlačno i danas popularno. Pune usne, kao najvažniji ukras na licu osim što ga krase, one vašoj pojavi daju posebnu senzualnost i seksualnost. One izgledaju zanosno i bez šminke a uz osmeh postaju najlepši ukras na licu.

 

Povećanje usana je, možemo slobodno reći, postao jedan od najčešće primenjivanih zahvata, i ne samo da je nastala popularizacija u estetskim krugovima, već se žene sve češće odlučuju na ovaj detalj ulepšavanja. Kada se povećanje usana uradi na pravi način, usne dobijaju prelep, prirodan volumen koji će mnogo da utiče na vaš izgled a u stvari niko neće biti sasvim siguran šta je doprinelo tome. Pošto se mi uvek zalažemo za prirodan i lep izgled, tada pacijentima prepručujemo takva uvećanja koja neće izgledati veštački na prvi pogled. Na žalost, svedoci smo raznih ekstremnih zahvata, te žene umesto da postignu lepe i senzualne usne u stvari iskarikiraju svoje lice.

 

 

Povećanje usana za senzualan izgled

 

 

Povećanje usana se uglavnom radi uz pomoć filera hijaluronske kiseline, ili ubrizgavanjem sopstvenog sala. Indikacije za povećanje usana nisu samo želja za punijim usnama, već se često javljaju i pacijenti sa problemom asimetrija usana, ili sa ekstremno tankim usnama. Ne retko se javljaju i pacijentkinje koje već imaju divne usne, ali žele da ih poboljšaju po svojo želji.

 

Pitanje koje se veoma često postavlja vezano je za sam osećaj u usnama nakon zahvata, te kod nekih ljudi vlada zabluda kako se gubi osećaj i da se dobija osećaj utrnosti. Ovo naravno, nije tačno, te su sve funkcije čula dodira potpuno zadržane.

 

Zahvat povećanja usana se veoma lako podnosi, te se pacijenti oporave već nako dan, dva. Mogući su otoci te je potrebno koristiti hladne obloge.