tel: (00381) (11) 266 26 50

tel: (00381) (11) 367 42 64
mob: (00381) (63) 397 661
NOVO! Garantujemo kvalitet, sigurnost i diskreciju. IZDVAJAMO: Ovo je jedan od najposećenijih sajtova ove vrste, svakoga meseca samo iz zemalja bivših jugoslovenskih republika ostvarujemo preko 15 000 poseta! SPECIJALNO: Prvih 5 pacijenata koji se jave E-mailom svakog prvog dana u mesecu imaju popust 10%.
 • Zahvaljujem !

  Branka Vasiljevic

  Zelim da napisem par rijeci i da se zahvalim s velikim postovanjem najboljem...

 • Najboljem doktoru i covjeku ,Dr. profesoru Milanu Jovanovicu

  Branka

  Zahvaljujem Vam se ovim putem za sve ,kao i cjelokupnm medecinskom osoblju MSB klinike na...

 • Захвалност Проф. др. Милану Јовановићу

  Milija

  Ја сам особа у поодмаклој животној доби, али са...

 • Pohvale

  Snezana Bajic

  Pre skoro godinu dana, dr Milan Jovanovic mi je uradio operaciju gornjih kapaka I...

 • Recenzija!

  N&P

  Postovani! Ne zelimo da objavljujete nase ime i mail adresu, ali Vam dozvoljavamo da je date...


Klinika za plastičnu hirurgiju, Beograd

Povećanje grudi - odlučite se za idealne proporcije

03.03.2014

Povećanje grudi do idealne veličine

 

 

Povećanje grudi je definitivno nešto o čemu sanja skoro svaka žena. Pa dobro, ukoliko joj povećanje nije potrebno, onda bi sigurno pronašla nešto što bi se moglo modifikovati kao npr. podizanje grudi. Trebalo bi da zahvalimo današnjoj medicini i nauci, koje nam uspešno pružaju metode i tehnike, te nam omogućavaju da ispunimo snove svake žene. Ne samo radi estetike, već i zbog psihičkog zadovoljstva i razvoja osećaja sigurnosti kod žena, ovaj zahvat se sve češće i češće radi.

 

 

Veliki broj žena je svakako umeren u svom zahtevu za povećanem grudi, dok naravno, postoje i određeni ekstremi kada su želje pacijentkinja nešto što im plastični hirurg ne bi preporučio. Predimenzionsani implanti mogu ne samo da izgledaju neestetski, već mogu i da doprinesu tome da žena počne patiti od bolova u leđima, te da kičmeni stub počne da se krivi.

 

Implanti koji se ugrađuju prilikom povećanja grudi treba da budu optimalni, a pre svega da izgledaju prirodno, te da se osoba koja ih nosi oseća dobro.

 

Da biste odabrali pravu veličinu implanta, potrebno je da isprobate nekoliko dimenzija, te da nakon toga odlučite koji vam je odgovarajući.

 

Povećanjem brushaltera za jedan do dva broja, pacijentkinje običnu budu zadovoljne. U Srbiji se najčešće koriste implanti veličine od 300-450 ccm.

 

Umereno povećanje grudi ne donosi znatnije promene u načinu života, te pacijentkinja nema potrebu za menjanjem većeg dela garderobe, osim samog brushaltera.

 

Nakon zahvata i oporavka (koji traje u proseku 5 - 10 dana), žena može sasvim normalno da nastavi sa svojim životom i da počne sa nošenjem odeće o kojoj je uvek sanjala.

 

 

Popularizacijom zahvata povećanja grudi, ovaj estetski čin, počeo je da razbija sve tabue, te je postalo sasvim normalno podvrgnuti mu se.

 

Činjenica kako samo “velike zvezde” i poznate ličnosti koriste ovu metodu zarad ulepšavanja, je odavno izumrla. Danas, obične žene, koje su svesne svog tela i koje imaju visoke standarde prema sebi, vrlo rado dolaze na ove zahvate.

 Povezani članci