tel: (00381) (11) 266 26 50

tel: (00381) (11) 367 42 64
mob: (00381) (63) 397 661
NOVO! Garantujemo kvalitet, sigurnost i diskreciju. IZDVAJAMO: Ovo je jedan od najposećenijih sajtova ove vrste, svakoga meseca samo iz zemalja bivših jugoslovenskih republika ostvarujemo preko 15 000 poseta! SPECIJALNO: Prvih 5 pacijenata koji se jave E-mailom svakog prvog dana u mesecu imaju popust 10%.
 • Recenzija!

  N&P

  Postovani! Ne zelimo da objavljujete nase ime i mail adresu, ali Vam dozvoljavamo da je date...

 • Doktor nad doktorima

  Fr.Stevanovic Svetlana

  Pre godinu dana mi je Dr. Jovanovic operisao ocne kapke (plasticna hirurgija)....

 • Zahvaljujem se doktoru Milanu

  Mijatović Zorka

  Zahvaljujem se doktoru Milanu Jovanoviću iz plastične hirurgije koji mi je spasao život....

 • Činioc podviga

  Verice Milić

  Kao dugogodišnji hronični bolesnik upoznajem mnoge zdravstvene radnike. Moram javno da...


Klinika za plastičnu hirurgiju, Beograd

BLOG

Ukratko o hirurškoj anatomiji dojki

23.06.2017

Ukratko o hirurškoj anatomiji dojki

Po definiciji, dojke kod žena leže na pektoralnim mišićima i obično se protežu od nivoa drugog do nivoa šestog rebra sa prednjeg dela grudnog koša. Tkivo dojki može da obuhvata ključnu kost kao i srednji deo grudne kosti. Sa strane, tkivo dojki se prostire do pazuha, a postoje slučajevi gde tkivo dojke ide još dalje do latisimus dorsi mišića koji se proteže od donjeg dela leđa do najduže kosti ruke.  Kao mlečna žlezda, dojka se sastoji od različitih slojeva tkiva gde je najdominantnije adipozno tkivo (mast) i žlezdano tkivo koje ima ulogu stvaranja mleka.

Nešto više o liposkulpturi

19.06.2017

Nešto više o liposkulpturi

Liposkulptura je vid estetskog zahvata koji predstavlja detaljniju i temeljniju liposukciju.  Liposukcija otklanja masne naslage pomoću tankih metalnih cevi kroz veoma male rezove u koži. Sam proces liposukcije se obavlja pod lokalnom anestezijom uz prisustvo infuzije  (zavisno od tehnike). Po potrebi se primenjuje sedativ zarad opuštanja pacijenta.

Kako dermalni fileri utiču na strukturu usana?

16.06.2017

Kako dermalni fileri utiču na strukturu usana?

Kako starimo, volumen našeg lica se gubi, posebno usne, obrazi i očna regija. Gubitak volumena znači smanjenje masnog tkiva, mišići se približavaju koži, vise, stvarajući dublje linije smeha i bore. Postoje i drugi faktori koji doprinose ovom: izloženost suncu, životni stil i genetika. Dermalni fileri će doslovno popuniti vaše usne i time im dati veoma bujan, jedar i zdrav mladalački izgled. 

Da li više želite da imate višak kože nakon porođaja ili mali ožiljak na struku?

13.06.2017

Da li više želite da imate višak kože nakon porođaja ili mali ožiljak na struku?

Mnoge žene nakon porođaja muku muče sa viškom kože i masnog tkiva na abdomenu! Mnoge od njih nikad neće povratiti svoje telo u prvobitan izgled jer je prosto previše kože oko struka, čak i nakon dugotrajnih dijeta! Postavlja se pitanje, da li je pametnije opredeliti se za hiruršku korekciju te viseće kože, sala, masti i obruča oko struka, pa imati mali ožiljak u regiji struka (koji niko nikad osim vas neće videti, čak ni na plaži, jer kupaći kostim ide preko toga), ili patiti se i živeti sa već pomenutom neprikladom?

Vrste mastektomije

24.05.2017

Vrste mastektomije

Sa sigurnošću može da se kaže da postoji nekoliko desetina pristupa mastektomiji i svaki od njih je uslovljen faktorima, kao što je veličina kancera, njegova lokacija i njegovo ponašanje (razvoj), kao i to da li pacijentkinja želi mastektomiju ili lumpektomiju. Vrsta hirurškog zahvata takođe zavisi i od toga da li je operacija profilaktička (preventivna) ili zahteva dodatni rekonstruktivni pristup.123456 Idi na stranu: