tel: (00381) (11) 266 26 50

tel: (00381) (11) 367 42 64
mob: (00381) (63) 397 661
NOVO! Garantujemo kvalitet, sigurnost i diskreciju. IZDVAJAMO: Ovo je jedan od najposećenijih sajtova ove vrste, svakoga meseca samo iz zemalja bivših jugoslovenskih republika ostvarujemo preko 15 000 poseta! SPECIJALNO: Prvih 5 pacijenata koji se jave E-mailom svakog prvog dana u mesecu imaju popust 10%.
 • Najboljem doktoru i covjeku ,Dr. profesoru Milanu Jovanovicu

  Branka

  Zahvaljujem Vam se ovim putem za sve ,kao i cjelokupnm medecinskom osoblju MSB klinike na...

 • Захвалност Проф. др. Милану Јовановићу

  Milija

  Ја сам особа у поодмаклој животној доби, али са...

 • Pohvale

  Snezana Bajic

  Pre skoro godinu dana, dr Milan Jovanovic mi je uradio operaciju gornjih kapaka I...

 • Recenzija!

  N&P

  Postovani! Ne zelimo da objavljujete nase ime i mail adresu, ali Vam dozvoljavamo da je date...

 • Doktor nad doktorima

  Fr.Stevanovic Svetlana

  Pre godinu dana mi je Dr. Jovanovic operisao ocne kapke (plasticna hirurgija)....


Klinika za plastičnu hirurgiju, Beograd

BLOG

Povećali biste grudi, a vaša koža nije dovoljno elastična?

25.08.2017

Povećali biste grudi, a vaša koža nije dovoljno elastična?

Povećanje grudi je veoma bitna promena kod svake žene jer, ukratko rečeno, ona definiše ženstvenost jedne dame. Stoga nije nikakvo čudo što povećanje grudi već godinama biva najpopularnija estetska operacija u svetu. Međutim jedno od više desetina pitanja ranije objašnjenih jeste: kako vršiti povećanje dojki ako nemate dovoljno sopstvene (rastegljive) kože na dojkama?

Najpouzdanije tehnike fejsliftinga

21.08.2017

Najpouzdanije tehnike fejsliftinga

Mnogobrojne su tehnike pomoću kojih se podiže i zateže koža vašeg lica. Razlika je obično u vrsti incizije (reza), invazivnosti (rizičnosti) operacije i  dela lica koji se koriguje. Najčešće se kombinuju operativne tehnike kako bi se ostvarili najpoželjniji mogući rezultati. Osim operativne tehnike, hirurg će pre procesuiranja hirurškog zahvata uzeti u obzir vaša očekivanja, želje, starosnu dob i vreme neophodno za postoperativni oporavak.

Očni kapci i refleksija društva

15.08.2017

Očni kapci i refleksija društva

Ljudi nisu ni svesni koliko zapravo malo pažnje i nege posvećuju svojim očima i njihovom spoljnjem izgledu. Isto tako ni ne zapažaju kada su očni kapci normalnog, mladalačkog izgleda. U kontrast tome, i te kako je zapažljivo kada se desi neki deformitet ili anomalija očne regije. Mnogobrojni su razlozi zašto je refleksija društva često veliki kamen spoticanja, a istovremeno i veliki motiv da se izvrši korekcija očnih kapaka.

Kako mikrodermoabrazija postaje najefikasnija?

11.08.2017

Kako mikrodermoabrazija postaje najefikasnija?

Pri procesu mikrodermoabrazije, vrši se takozvano „peskarenje“ kože lica upotrebom specijalnih instrumenata. Otklanja se stara koža i daje se mogućnost novoj mladoj koži da dođe više do izražaja. Pri procesu mikrodermoabrazije koriste se posebni kristali za piling kože koji se nanose na lice. Ovi kristali imaju ulogu da otklone zadebljalu kožu , tamne fleke i staračke fleke.

Etiološki i medicinski pristup problemu prevelikih grudi

24.07.2017

Etiološki i medicinski pristup problemu prevelikih grudi

Pojava prevelikih grudi posebno u dobi kada to nije očekivano, predstavlja veliki problem svim ženama, ali i devojčicama. Naime, prevelike grudi ili hipertrofija dojki je veoma retka medicinska pojava gde se konektivno tkivo dojki deformiše i dojke postaju prekomerno velike. Hipertrofija dojki može da se desi obostrano ili jednostrano i direktno je zavisna o poremećaju ženskih polnih hormona, prolaktina i faktora rasta u pubertetu ili za vreme trudnoće, usled penicilaminske terapije, ekstremnog gojenja itd. Češća je asimetrija dojki gde jedna biva veća od druge i gde uticaj na bradavice dojki može biti individualnog karaktera.123456 Idi na stranu: