tel: (00381) (11) 266 26 50

tel: (00381) (11) 367 42 64
mob: (00381) (63) 397 661
NOVO! Garantujemo kvalitet, sigurnost i diskreciju. IZDVAJAMO: Ovo je jedan od najposećenijih sajtova ove vrste, svakoga meseca samo iz zemalja bivših jugoslovenskih republika ostvarujemo preko 15 000 poseta! SPECIJALNO: Prvih 5 pacijenata koji se jave E-mailom svakog prvog dana u mesecu imaju popust 10%.
 • Recenzija!

  N&P

  Postovani! Ne zelimo da objavljujete nase ime i mail adresu, ali Vam dozvoljavamo da je date...

 • Doktor nad doktorima

  Fr.Stevanovic Svetlana

  Pre godinu dana mi je Dr. Jovanovic operisao ocne kapke (plasticna hirurgija)....

 • Zahvaljujem se doktoru Milanu

  Mijatović Zorka

  Zahvaljujem se doktoru Milanu Jovanoviću iz plastične hirurgije koji mi je spasao život....

 • Činioc podviga

  Verice Milić

  Kao dugogodišnji hronični bolesnik upoznajem mnoge zdravstvene radnike. Moram javno da...


Klinika za plastičnu hirurgiju, Beograd

ESTETSKA I PLASTIČNA HIRURGIJA

Plastični hirurg doc. dr Milan JovanovićMi pružamo vrhunsku i kompletnu uslugu iz oblasti antiaging-a, plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije u okviru Centra za estetsku hirurgiju MSB - Medicinskog Sistema Beograd.

 

Naš zadatak je da pružimo sigurnost, kvalitet, udobnost i diskreciju pacijentu, a naša filozofija je zadovoljan pacijent.

 

Kamen temeljac ovoga napora predstavlja posvećivanje i ulaganje celog svog života Doc. dr Sci Med. Milana Jovanovića u obrazovanje, učenje i praćenje svih savremenih trendova iz oblast plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije. Ovo se manifestovalo ogromnim brojem operisanih i zadovoljnih pacijenata iz koje je proizišlo neprocenjivo hirurško iskustvo i znanje Prof. dr Milana Jovanovića iz ove oblasti.

 

Prof. dr Milan Jovanović, specijalista plastične rekonstruktivne i estetske hirurgije, je jedan od hirurga sa najvećim iskustvom i jedan od najboljih poznavalaca iz antiaging-a, plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije na ovim prostorima.

 

S toga smatramo da smo pravi partner u ostvarivanju Vaših želja.

Plastična hirurgija

Plastična hirurgija se bavi rekonstrukcijom različitih defekata na telu, tumorima kože (bazocelularnim karcinomima), mladežima, melanomima, tumorima podkože (ateromima i lipomima), tumorima glave i vrata, kongenitalnim anomalijama itd.

Plastična hirurgija koristi različite metode, a to su najčešće plastična operacija ili plastične operacije čiji je cilj da se rekonstruiše defekt i reši estetski nedostatak.
Detaljnije na Plastična hirurgija »»

Estetska hirurgija

Estetska hirurgija se bavi korekcijom estetskih nedostataka i ulepšavanjem ljudskog tela.
Danas se koriste različite estetske operacije kao što su: lifting lica, zatezanje stomaka, operacija ušiju, operacija nosa, povećanje grudi silikonima, botoks, smanjenje tj. podizanje grudi, liposukcija, fileri, pilinzi itd.

Estetska hirurgija zahteva kreativnost i ogromnu preciznost, a sve to može da postigne samo najbolji estetski hirurg.
Detaljnije na Estetska hirurgija »»

Cenovnik

U cenu operacija su uračunati kompletna usluga, sa potrošnim materijalom i lekovima. Troškovi kompletne ekipe koja učestvuje u samoj operaciji. Troškovi anestezije i kompletna preoperativna i postoperativna nega. Svi kontrolni pregledi i jedan dan ležanja nakon opšte anestezije.

Ukoliko pacijent želi da se operiše, prvi pregled je uračunat u cenu operacije. Pogledajte cene estetske i plastične hirurgije »»